HDMI-kabel 3m
HDMI-stik til HDMI-stik

Aigostar Aigostar

15035-0

New product

HDMI-kabel 3m - HDMI-stik til HDMI-stik Udvid

Tilslut dine enheder med lethed med dette 3 meter lange HDMI-kabel. Perfekt til at overføre skarpe billeder og lyd mellem HDMI-enheder.

Mængde: 1 stk.
Trådlængde: 3m
Tråd: OD6.0mm 30AWG
Produktfunktion: HDMI kabel
Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: PVC&CCS

Læs mere..

DKK 29,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

【HD Transmission】Kablet giver dig mulighed for at dele internetforbindelsen mellem flere enheder uden separate Ethernet-kabler.
【Multi-application】HDMI-kablet er den ideelle følgesvend til tv-kanaler, konferencelokaler, spilleudstyr, medicinsk billedbehandling, hjemmebiograf, internetcaféer osv.
【High-quality Interface】Terminalinterfacet er forgyldt med 24 karat, hvilket effektivt kan forhindre rust og oxidation.
【Premium Conductivity】Avanceret ledningskerne, der er modstandsdygtig over for korrosion og har lav impedans, hvilket sikrer hurtig og stabil transmission.
【Environmental-friendly & Durable】Dette kabel består af en PVC-omvikling, der effektivt beskytter menneskers sundhed og er holdbar samt trækresistent.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.