CAT6 15m Patchkabel

Aigostar Aigostar

15006-0

New product

CAT6 15m Patchkabel Udvid

Oplev hurtig og pålidelig netværksforbindelse med dette CAT6 15m Patchkabel. Ideelt til at sikre en stabil internetforbindelse i hjemmet eller på kontoret.

Mængde: 1 stk.
Kabellængde: 15m
Produktfunktion: Netværkssignals overførsel
Produktfarve: Grå
Hovedmaterialer: PVC&CCA&kobber

Læs mere..

DKK 53,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Fremragende kvalitet, vi lægger vores hjerte i det Vi holder os til høj kvalitet i produktionen, fra design til form, udvalg af materialer, omhyggelig med hvert trin, inspektion lag for lag med streng kvalitetskontrol, i overensstemmelse med europæisk standard, og præsenterer fremragende kvalitet for dig.
Høj kvalitet kabelkerne Brug af høj kvalitets kabelkerne som leder, lille modstand, stabil og sikker ydeevne, højhastighedstransmission, hurtig netværkshastighed.
Høj specifikation registreret stik Registreret stik følsom ledning, holdbar og antioxidant, passer perfekt sammen med indre kabelkerne, let at tilslutte, netværkshastighed er mere stabil.
Stærk kompatibilitet Gælder for alle netværksmiljøer, computer, omskifter, koncentrator, router, netværksport og trådløse enheder tilslutning.
Miljøvenlig PVC kappe Isoleringslag bruger miljøvenlige materialer uden skadelige stoffer såsom bly, kviksølv beskytter menneskers sundhed effektivt, god fleksibilitet, høj anti-aldring, stærk anti-interferens, tykkelsesmateriel trækmodstand og holdbar.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.