Cat7 Fladt Patchkabel 10m
Sort

Aigostar Aigostar

15686-0

New product

Cat7 Fladt Patchkabel 10m - Sort Udvid

Få en pålidelig forbindelse med dette Cat7 Flade Patchkabel i 10 meter i sort. Perfekt til hurtig og stabil dataoverførsel.

Mængde: 1 stk.
Trådlængde: 10m
Tråd: 28 AWG (7/0.12 CCA)
Form: Fladtråd
Produktfunktion: Netværkssignaloverførsel
Stikparameter: RJ45
Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: CCA

Læs mere..

DKK 92,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

High Speed Ethernet Cable Cat 7: Aigostar ethernet patch cable giver en hurtig og stabil forbindelse. Vores cat 7 WiFi-kabel understøtter op til 10Gbps synkroniseringshastighed og en dataoverførselshastighed på op til 600MHz. Meget hurtigere end Cat5/5e, Cat6. Perfekt til at spille konkurrencepræget gaming, 4k streaming plug and play, forbedring af billedkvaliteten for smart TV, video download/upload og dataoverførsel, som også sker lynhurtigt.
Gigabit Ethernet Cable Kompatibilitet: Lan-patchkablet er bagudkompatibelt med Cat5 / Cat5e / Cat6 / Cat6a. Perfekt til alle enheder med RJ45-stik, såsom PS3/4/5, Xbox, iMac Pro, computer, hub, Switch, spillekonsoller, TV-box, netværksprintere, modem, routere, patchpanel, smart TV osv...
Flade Ethernet-netværkskabler: Det flade ethernet-kabel er mere fleksibelt end det cirkulære tværsnitskabel. Den flade design gør datakablet nemt at skjule mellem fodlister og tæpper, køre under døre og skuffer eller langs væggene. Dit rum kan holdes meget ryddeligt. Derudover er det sort og blender ind med dine andre ledninger i stedet for at være den sædvanlige åbenlyse hvide.
S/FTP Dobbelt-skærmet: Dette RJ45-patchkabel indeholder fire par kerner, der hver især er pakket ind i metal aluminiumsfolie, og et lag af vævet net omslutter det hele. De fire skærmede tvistede par (STP) giver bedre beskyttelse mod krydssnak, støj og interferens, der kan nedbryde signalkvaliteten.
Sikkerheds- og miljøbeskyttelseskabel: Aigostar RJ45-kabler er lavet af miljøvenlige materialer. Fri for halogen, bly, cadmium, chrom, kviksølv... Det frigiver ikke skadelige stoffer, når netværkskablet opvarmes. Derudover sikrer de højkvalitets kerner af metal aluminiumsfolie også sikkerheden ved elektricitet, og sikkerhedsniveauet er ekstremt højt.
Effekt & spænding
Spænding30V
SpændingsintervalDC: 30V
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.