Audio-Video Kabel 3,5mm til 2RCA
3m

Aigostar Aigostar

15171-0

New product

Audio-Video Kabel 3,5mm til 2RCA - 3m Udvid

Forbind din enhed til lyd- og videosystemet med dette Audio-Video kabel. Klar og skarp lyd med 3,5mm til 2RCA forbindelse på 3 meter længde.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: 3,5 MM stereostik til 2RCA stik kabel, 3m
Kabellængde: 3m
Kabel: OD3,5*7,0mm 10*0,10mm CCS
Produktfunktion: Audiokabel
Audio/Video Produktbeskrivelse: 3,5 MM stereostik til 2RCA stik kabel, 3m
Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: PVC&CCS

Læs mere..

DKK 19,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Tab ikke stemmekvalitet, hold det ægte Klar lyd, uden støj, ingen elektrisk lyd, præcis gendannelse af lyddetaljer.
Bred anvendelse Kompatibel med en række forskellige lydudstyr, primært brugt til TV, computer, DVD, radio, forstærker, lyd og andre udstyr, transmission, anvendelig til en bred vifte, inklusive hjemmebiograf, kontor, multimedieklasseværelse, glat lydsignaltransmission.
Fleksibel og holdbar ledning Ved brug af højkvalitets PVC-materiale, blødt og stærkt, modstandsdygtig over for træk uden at knække, bøjede ledninger påvirker ikke lydsignaltransmissionen, brug uden bekymringer.
Højkvalitets stik, holdbar Stik med følsom ledningsevne, stabil og vil ikke deformere over tid, ikke let at oxidere, forbedre transmissionens hastighed
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.