Cat6 Patchkabel, 3m

Aigostar Aigostar

15003-0

New product

Cat6 Patchkabel, 3m Udvid

Få en pålidelig og hurtig internetforbindelse med denne 3 meter lange Cat6 patchkabel. Perfekt til hjemmekontoret eller kontoret.

Mængde: 1 stk.
Kabellængde: 3m
Produktfunktion: Netværkssignaloverførsel
Produktfarve: Grå
Hovedmaterialer: PVC&CCA&kobber

Læs mere..

DKK 18,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Fremragende kvalitet, vi lægger vores hjerte i det Ved at overholde høj kvalitet i produktionsdesign, fra design til form, udvælgelse af materialer, omhyggelig med hver eneste trin, inspicere lag for lag med streng kvalitetskontrol, i overensstemmelse med europæisk standard, præsenterer fremragende kvalitet til dig.
Kabelkerne af høj kvalitet Brug af højkvalitets kabelkerne som leder, lille modstand, stabil og sikker ydeevne, høj hastighed transmission, hurtig netværkshastighed.
Registreret stik af høj specifikation Registreret stik følsom konduktion, holdbar og anti-oxidant, passer perfekt med intern kabelkerne, ikke let at falde af, let at tilslutte, netværkshastighed er mere stabil.
Stærk kompatibilitet Anvendelig til alle netværksmiljøer, computer, switch, koncentrator, router, netværksport og trådløse enhedsforbindelser.
Miljøvenlig PVC kappe Isoleringslaget bruger miljøvenlige materialer uden skadelige stoffer som bly, kviksølv beskytter menneskers sundhed effektivt, god fleksibilitet, høj anti-aldring, stærk anti-interferens, tykt materiale trækkraft og holdbar.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.