Presset Tyggeben Naturlige 7,6cm
3 stk. i PE-pose, til hund

Nobleza Nobleza

16433-0

New product

Presset Tyggeben Naturlige 7,6cm - 3 stk. i PE-pose, til hund Udvid

Forkæl din hund med naturlige pressede tyggeben i praktisk pose med 3 stk. Perfekt til pleje af tænder og tandkøde.

Mængde: 1 Pose
Produktbeskrivelse: Ingen kunstige tilsætningsstoffer
Hjælper med at bekæmpe plak 
Høj i protein 
Lav i fedt 
Det forbedrer styrken af tyggeapparatet. 
Pakningsstørrelse: 3 stk.
Hovedmaterialer: Råhud.

Læs mere..

DKK 28,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Produktspecifikationer: Vi tilbyder 5 forskellige størrelser af råhudshundeknogler til alle hunderacer (over 3 måneder). 3 tommer/4 tommer/5 tommer råhudsknogler anbefales til hvalpe og mellemstore hunde, mens 8/10 tommer store råhudsknogler er mere velegnede til mellemstore og store hunde.

Naturlige ingredienser: Vi nægter at bruge syntetiske materialer! Knogler til hunde er lavet af 100% naturligt ko-skind, som er fremstillet gennem rengøring, tørring, kompressionsformning og højtemperatursterilisering. Ingen blegemiddel, kunstige ingredienser, kemikalier eller konserveringsmidler. Ingen tilsatte farver eller smagsstoffer.

Tilskudsnæring: Vores råhudsknogler til små hunde er naturligt rige på chondroitin, glucosamin og calcium for at styrke kæledyrets muskler og forbedre ledets fleksibilitet. Knogler til hunde indeholdende 80% råt animalsk protein vil producere enzymatisk hydrolyse med spyt, derefter langsomt opløses til kollagen for bedre fordøjelse. Det vil ikke sætte sig fast i deres halse eller skade deres mund.

Langvarig: Råhudshvalpeknogler med moderat hårdhed er fantastiske til hvalpetænder, store råhudsknogler giver langvarig tyggeglæde, lindrer kedsomhed og angst. Renser også tænder naturligt og hjælper med at kontrollere plak og tandsten. Derudover kan råhud til hunde også bruges som legetøj for at forhindre dem i at bide i daglige fornødenheder. Forkæl din pelsede bedste ven med disse hundeknogler!

Pakken inkluderer: 6 pakker pressede råhudsknogler; 3 stykker pr. pakke; måler 3 tommer (7,6 cm).

Dimensioner
Dybde76 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.