Presset Tyggeben Naturlige 10cm
3 stk/pakke, til hund

Nobleza Nobleza

16436-0

New product

Presset Tyggeben Naturlige 10cm - 3 stk/pakke, til hund Udvid

Forkæl din hund med naturlige og velsmagende tyggeben i praktisk pakke med 3 stk. Presset tyggeben på 10cm, der er perfekte til at pleje din hunds tænder og give den ekstra forkælelse.

Mængde: 1 Pose
Produktbeskrivelse: Ingen kunstige tilsætningsstoffer
Hjælper med at bekæmpe tandsten 
Højt i protein: 
Lavt i fedt: 
Det forbedrer styrken af tyggeapparatet. 
Pakningsstørrelse: 3 stk.
Hovedmaterialer: Råhud

Læs mere..

DKK 39,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

【Produktspecifikationer】Vi tilbyder 5 forskellige størrelser af råhidesnacks til hunde af alle racer (over 3 måneder). 3 tommer/4 tommer/5 tommer råhidesben anbefales til hvalpe og mellemstore hunde, mens 8/10 tommer store råhidesben er mere velegnede til mellemstore og store hunde.
【Naturlige ingredienser】Vi nægter at bruge syntetiske materialer! Knogler til hunde er lavet af 100% naturlig oksekødshud, som er fremstillet gennem rensning, tørring, kompressionsformning og højtemperatursterilisering. Uden blegemiddel, kunstige ingredienser, kemikalier eller konserveringsmidler. Ingen tilsatte farver eller smagsstoffer.
【Supplerende ernæring】Vores råhide-snacks til små hunde er naturligt rige på chondroitin, glucosamin og calcium for at styrke kæledyrs muskler og forbedre ledets fleksibilitet. Knogler til hunde, der indeholder 80% råt animalsk protein, vil producere enzymatisk hydrolyse med spyt, hvorefter de langsomt opløses til collagen for bedre fordøjelse. De vil ikke sidde fast i deres halse eller skade deres mund.
【Langvarig】Råhide-tyggeben med moderat hårdhed er fantastiske til hvalpetænder, store råhidesben giver langvarig tyggeglæde, lindrer kedsomhed og angst. De renser også naturligt tænderne og hjælper med at kontrollere belægning og tartaropbygning. Derudover kan råhide til hunde også bruges som legetøj for at forhindre dem i at bide i dagligdagens nødvendigheder. Forkæl din lodne bedste ven med disse hunde-tyggeben!
【Pakken indeholder】6 pakker pressede råhideben; 3 stk. pr. pakke (ca. 74 g); Perfekte hvalpeben, der måler 4 tommer (10 cm).
Dimensioner
Dybde100 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.