Presset tyggeben
12,5 cm, Naturlige, 2 stk./PE pose, til hund

Nobleza Nobleza

16437-0

New product

Presset tyggeben - 12,5 cm, Naturlige, 2 stk./PE pose, til hund Udvid

Forkæl din hund med naturlige pressede tyggeben i praktisk PE pose. Ideelle til pleje og underholdning.

Mængde: 1 Pose
Produktbeskrivelse: Ingen kunstige tilsætningsstoffer
Hjælper med at bekæmpe tandsten: Ja
Høj i protein: Ja
Lavt i fedt: Ja
Forbedrer styrken af tyggeapparatet: Ja
Pakke størrelse: 2 stk.
Hovedmaterialer: Råhud

Læs mere..

DKK 38,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

【Produktspecifikationer】Vi tilbyder 5 forskellige størrelser af råhude tyggeben til alle hunderacer (over 3 måneder). Råhudeben på 3 tommer / 4 tommer / 5 tommer anbefales til hvalpe og mellemstore hunde, mens store råhudeben på 8 /10 tommer er mere velegnede til mellemstore og store hunde.
【Naturlige ingredienser】Vi nægter at bruge syntetiske materialer! Knogler til hunde er lavet af 100% naturligt oksehud, som er fremstillet gennem rengøring, tørring, kompressionsformning og højtemperatursterilisering. Ingen blegemiddel, kunstige ingredienser, kemikalier eller konserveringsmidler. Ingen tilsatte farver eller smagsstoffer.
【Tilskudsnæring】Vores råhude tyggeben til små hunde er naturligt rige på chondroitin, glucosamin og calcium for at styrke kæledyrs muskler og forbedre ledets fleksibilitet. Knogler til hunde indeholdende 80% råt animalsk protein vil producere enzymatisk hydrolyse med spyt, og derefter langsomt opløses til kollagen for bedre fordøjelse. Det vil ikke sidde fast i deres halse eller skade deres mund.
【Langvarig】Råhide tyggeben med moderat hårdhed er fantastisk til hvalpe, store råhudeben giver langvarig tyggeglæde, lindrer kedsomhed og angst. Det renser også tænderne naturligt og hjælper med at kontrollere opbygning af plak og tandsten. Derudover kan råhude til hunde også bruges som en legetøj til at forhindre dem i at bide i dagligdagens fornødenheder. Forkæl din pelsede bedste ven med disse hundetyggeben!
【Pakken inkluderer】6 pakker med pressede råhudeben; 2 stykker pr. pakke; måler 5 tommer (12,5 cm).
Dimensioner
Dybde125 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.