Kylling Rullet Hvid Knudret Ben
6,5 cm, 100g/PE Pose, Orange, til hund

Nobleza Nobleza

16458-0

New product

Kylling Rullet Hvid Knudret Ben - 6,5 cm, 100g/PE Pose, Orange, til hund Udvid

Forkæl din hund med disse lækre Kylling Rullede Hvide Knudrede Ben. Perfekt til godbidder eller som en dejlig snack.

Mængde: Pose (7 stk.)
Produktbeskrivelse: Højt i protein
Lavt i fedt Fersk kød
Maler og renser tænder
Pakkeindhold: 7 stk.
Hovedmaterialer: Kylling, Råhud

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 33,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

【LINDRING AF ANGST】- Kylling indpakket råhidesnoddede knogler er gode til at afhjælpe din hunds kedsomhed. At tygge kan lindre kedsomhed, angst og depression, holde din hund beskæftiget og give mental stimulering gennem tygning. Selvfølgelig kan knoglen gives til hunden som en belønning.
【NATURLIGE RÅVARER】- Fri for gluten, hvede og korn og indeholder heller ingen kunstige skadelige stoffer, herunder sukker og salt, i modsætning til mange forarbejdede godbidder. Ingen kunstige farver eller smagsstoffer. Vitaminer, mineraler og godt indelukket for at give en fantastisk smag, som din hund vil elske.
【REDUCER ORALE CAVITY PROBLEMER】- Vi ved alle, at hunde elsker at tygge, og vores råhidesknogler er fantastiske for din hunds tandhygiejne. Kylling indpakket råhidesnoddede knogler hjælper endda med at reducere problemer med din hunds gummer og tandtab ved at holde deres kæber stærke og dine hunds tænder rene.
【LÆKKER HUNDEGODBIT】- En lækker godbid, der varer, fyldt med vitaminer, mineraler og godt, hvilket giver godbidderne en fantastisk smag, som din hund vil elske. Højt proteinindhold, lavt fedtindhold, opbygge modstandskraft. Udvalgte naturlige råvarer, lækker kød.
【EMBALLAGE】- 6 pakker med kylling indpakket råhidesnoddede knogler, 7 stk./100g pr. pakke, i alt 600g.
Dimensioner
Dybde65 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.