Tropical Color Flake
75g Flaske, Farverig

Nobleza Nobleza

16634-0

New product

Tropical Color Flake - 75g Flaske, Farverig Udvid

Opdag den farverige Tropical Color Flake fiskefoder i en praktisk 75g flaske - en godbid, din fisk vil elske!

Mængde: Antal: btls
Sorry. Jeg kan kun omskrive tekst, når du giver mig noget at arbejde med. Kan du venligst give mig en sætning eller en passage, så jeg kan hjælpe dig med at omskrive den?

Læs mere..

DKK 30,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

Den Tropiske Formel: Skabt ud fra fiskeres opskrifter og designet til at give alle de næringsstoffer, som fisk har brug for.

Farveforbedring: Forbedrer de naturlige levende farver hos fisken.

Aktiv Formel: Ekstra mængder antioxidanter til sundt celler, udvalgt til vækstvenlige proteinceller og letfordøjelige præbiotika.

Klarvandsformel: Fodring ifølge instruktionerne uklarer ikke vandet, denne afbalancerede kost flyder længere end almindelige flager, foderet er bedre til rengøring og efterlader mindre affald i akvariet.

Efter salgsservice: Nobleza tilbyder 100% tilfredshedsgaranti, hvis du har spørgsmål til dette produkt, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer du måtte have.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.