Solcelle havelampe spyd
farveskifte, IP44

Aigostar Aigostar

13739-0

New product

Solcelle havelampe spyd - farveskifte, IP44 Udvid

Opgrader din havebelysning med denne smarte solcelle havelampe spyd, som skifter farve og har en vandtæt IP44-klassifikation. Let at installere og perfekt til at skabe hyggelig stemning i din have.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: 5-LED
Batteritype: Ni-MH-batteri
Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: PP
Ydre materiale: Plastik

Læs mere..

DKK 67,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Dekorativ belysning, skab en varm gårdhave Unikt design, udsøgt håndværk, udendørs landskabsbelysning, som har en bedre dekorationseffekt for gårdhaven; blødt lys uden at blænde, hvilket tilføjer en særlig skønhed om natten, og skaber en varm og sød gårdhave atmosfære.
Solopladning Strømforsyning vedtaget med solpanel ren energi, moden teknologi og stabil kvalitet, grøn og miljøvenlig, hele året uden elregning.
Smart dag/nat-sensor kontrol Om dagen går solpanelet automatisk ind i tilstanden med at absorbere sollys og lagre elektricitet; om natten tændes sollyset automatisk, når mørket falder på.
Trådløs, nem at installere Jordet indsætningsdesign, velegnet til mudret underlag, ingen ledninger, tilslut og leg, nem at bruge.
Farverig belysning blinker skiftevis, strålende farveeffekt, romantisk og æstetisk
IP44, dekoration til mange udendørs lejligheder
Frit justerbar lampeholder, styr spotlys effekt som du ønsker
Bred anvendelse Det er muligt at se på mange lejligheder, som gårdhavedekoration og udendørs camping for at skabe en atmosfære, der fanger alles opmærksomhed.
Lyset
KulørRGB
Dimensioner
Højde320 mm.
Bredde85 mm.
Dybde110 mm.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.