LED jordlys
solcelle, 0.09W, 3200K, 4 stk.

Aigostar Aigostar

New product

LED jordlys - solcelle, 0.09W, 3200K, 4 stk. Udvid

Opgrader din have med disse energibesparende LED jordlys med solcelle. Skaber en hyggelig atmosfære med 3200K og leveres i en pakke med 4 stk.

Mængde: sæt(4stk)
Pakkemængde: 4stk.
Form: Rund.
Batteritype: Lithium-batterier.
Batterikapacitet: 3.7V 500mAh.
Brændetid: 8 t.
Solcellepanel-effekt: 0.6W.
Solcellepanel-spænding: 5.5V.
Produktfarve: Sort.

Læs mere..

  • Varm

DKK 387,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Produktbeskrivelse

Dette LED jordlys er en praktisk og dekorativ løsning til din have, terrasse eller indkørsel. Lyset er drevet af solceller og kræver ingen ekstern strømkilde, hvilket gør det både miljøvenligt og økonomisk. Med en effekt på 0.09W og en lysstyrke på 5 lumens, giver det en behagelig belysning, der skaber en hyggelig atmosfære.

Det varme hvide lys med en farvetemperatur på 3200K skaber en afstressende og indbydende stemning, perfekt til afslapning eller hyggelige sammenkomster udendørs. Lyset har en integreret lyskilde og er IP66-klassificeret, hvilket betyder det er vandtæt og kan modstå de fleste vejrforhold, dog bør det ikke udsættes for at ligge under vand i længere perioder.

Med dimensionerne 121.4 x 24.5 x 121.4 mm passer lyset perfekt ind i de fleste udendørs omgivelser og kan let installeres uden behov for professionel hjælp. Det kræver en forsyning på 5.5V for at fungere optimalt og har en producentgaranti på 3 år, så du kan være sikker på produktets kvalitet og holdbarhed.

Skab en magisk stemning i din have eller på din terrasse med disse LED jordlys. Lad solen oplade dem om dagen, så de kan lyse op din aften med deres varme atmosfære. Perfekt til at skabe hyggelige øjeblikke både alene eller sammen med dine nærmeste. Gør din udendørs oase endnu mere indbydende og behagelig med disse smukke og funktionelle LED jordlys.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3200K
Lysstyrke5 lumens
RA>= 70
Dimensioner
Højde24.5 mm.
Bredde121.4 mm.
Dybde121.4 mm.
Effekt & spænding
Spænding5.5V
SpændingsintervalDC: 5.5V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.