Keramisk Bordlampe E14-16
Brun

Aigostar Aigostar

13569-0

New product

Keramisk Bordlampe E14-16 - Brun Udvid

Opgrader dit hjem med en smuk keramisk bordlampe i brun. Skab hyggelig belysning med stil.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Keramisk lampeskrop
Stilfuldt design: Ja
Lampeskærm: Textilstof
Lyskilde medfølger: Nej
Ledningslængde: 1,3 m
Produktfarve: Brun
Hovedmaterialer: Keramik

Læs mere..

DKK 154,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

【Transportabel Sengebordsnattelys】- Lavet af premium materiale, dette stående LED-natlys er holdbart og letvægt. Det har en skjult krog i bunden, så du nemt kan hænge det på væggen eller i et telt.【2800mAh Genopladeligt Batteri】- Med et indbygget 2800mAh genopladeligt batteri er dette LED-bordnattelys langtidsholdbart, miljøvenligt og vil give mere stabil lysstyrke om natten! Du kan oplade det fuldt ud på 3 timer med en USB-kabel, eller tilslutte det til en computer, TV eller powerbank for at fuldføre opladningen.【3 Lysindstillinger & Timerkontrol】- Zoesons natbordslys har 3 lysindstillinger: Dagslys, Varmt lys og Naturligt lys. Det vil give stabilt og varmt lys, når du læser, sover, ser TV, og du kan nemt indstille belysningstiden (15min/30min/60min) med fjernbetjeningen!【Fjernbetjening & Bred Anvendelse】- Det brugervenlige fjernbetjeningssystem giver dig mulighed for at kontrollere lysstyrken inden for 3-8 meter. Dette varme natlys er ideelt til soveværelse, kontor, garderobe, døråbning, indendørs eller udendørs aktiviteter.【100% Tilfredshedsgaranti】- Vi tilbyder 24-timers online kundeservice, tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller forslag, og vi vil nå dig så hurtigt som muligt.
Dimensioner
FatningE14
Højde290 mm.
Bredde200 mm.
Dybde200 mm.
Effekt & spænding
ForbrugMAX 40W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.