Genopladelig LED Klipselampe V2
Sort

Aigostar Aigostar

New product

Genopladelig LED Klipselampe V2 - Sort Udvid

Den genopladelige LED Klipselampe V2 i sort er et praktisk og stilfuldt valg til at lysne op i ethvert rum derhjemme. Med sin fleksible klips kan den let fastgøres på skriveborde, sengeborde eller hylder, mens det genopladelige batteri gør den nem at flytte rundt på.

Kvantitet: 1 stk
Ledningslængde: 1m.
Batteritype: Lithiumbatterier.
Batterikapacitet: 1200mAh.
Batteriets driftstid: 3-7-30 timer.
Opholdstid: 3-7-30 timer.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: ABS.
Ydre materiale: ABS.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 117,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Den Genopladelige LED Klipselampe V2 i sort er den perfekte løsning til dig, der har brug for ekstra belysning i dit arbejdsområde eller til læsning. Med en effekt på 2.5W og muligheden for at tilslutte den til en 5V forsyning, er denne lampe både energieffektiv og praktisk.

Med en imponerende lysstyrke på 160 lumens og en spredning på 120 grader, kan du være sikker på en jævn og effektiv belysning af dit område. Lyskvaliteten er i top med en RA værdi på 80-85, hvilket giver et naturligt lys, der viser alle farver på en ægte og flot måde. Du vil have tilstrækkelig belysning til langt de flestes behov.

Den Genopladelige LED Klipselampe V2 er designet med fokus på brugervenlighed og holdbarhed. Med 3 års producentgaranti kan du være tryg ved dit køb.

Lampen fås i en neutral hvid kulør (4000K), der sikrer det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er fri for blå eller gule toner, hvilket gør emnerne belyst af lampen helt naturlige.

Med dimensioner på 58 x 456.3 x Ø122 mm, er lampen kompakt og nem at placere på skrivebordet, reolen eller hvor du ellers har brug for ekstra lys. Den sorte farve giver et stilfuldt og moderne udtryk.

Samlet set er den Genopladelige LED Klipselampe V2 en pålidelig og praktisk belysningsløsning, der vil give dig den ekstra belysning du har brug for i din daglige rutine.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke160 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
Højde456.3 mm.
Bredde58 mm.
Diameter122 mm.
Effekt & spænding
Forbrug2.5W
Spænding5V
SpændingsintervalDC: 5V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.