Fluorescerende Rund Vinyllegetøjsbold
D6cm - Gul/Grøn/Orange

Nobleza Nobleza

18262-0

New product

Fluorescerende Rund Vinyllegetøjsbold - D6cm - Gul/Grøn/Orange Udvid

Opdag sjov og aktiv leg med denne fluorescerende vinyllegetøjsbold. Bolden har en diameter på 6 cm og kommer i farverne gul, grøn og orange. Perfekt til leg både indendørs og udendørs.

Mængde: sæt(6 stk.)
Produktbeskrivelse: Egnet til brug om natten.Produktfarve: 3 farver blandet.Hovedmaterialer: Vinyl.

Læs mere..

DKK 74,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

⭐【Lyser i Mørket】Med lyser op hundebolden kan du have det sjovt med at lege med din hund udendørs om sommeraftenerne i parken, på stranden eller på græsset. Udover at nyde de lune sommernætter, reducerer det markant risikoen for at miste boldene. Nem at genoplade, bare lad den være i lyset i 5 minutter for at få ca. 30 minutters lys i mørke steder.【Let at Rengøre】Hundebolden kan flyde på vandet, nyd sjovet i poolen eller på stranden med dine hunde, som er velegnet til små og mellemstore hunde. Den glatte gummioverflade på hundebold legetøjet modstår snavs og støv, let at vaske snavs eller savl af. Det er let at rengøre, vil ikke ophobning af bakterier over tid, så hundene kan lege med boldene mere trygt.【Holdbar】Hundebolden er lavet af høj kvalitet og miljøvenligt naturgummi, holdbar mod bid og slid. Sikker og sund at rense hundetænder og frigive kedsomhed.【3 Høj Synlige Farver】Værdipakke: 6 pakker med en diameter på 6 cm fluorescerende højelastisk gummihundelegetøjslysbolde, hvoraf de fluorescerende farver er 2 gule, 2 grønne og 2 orange. Høj lysstyrke og smukke farver kan tiltrække hundens opmærksomhed og blive deres favorit.【Varm Bemærkning】Vi designer vores legetøj til at være holdbare, men ingen hundelegetøj er uopslidelige. Af sikkerhedsmæssige årsager bør du altid overvåge din hund, mens han leger med enhver lille eller mellemstor legetøj. Hvis du har spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os.
Dimensioner
Diameter60 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.