LED SPEJLLAMPE
8W 40CM 4000K hvid sand

Aigostar Aigostar

New product

LED SPEJLLAMPE - 8W 40CM 4000K hvid sand Udvid

LED spejllampen på 40 cm med 4000K hvidt lys er perfekt til badeværelset for en klar og smigrende belysning.

Antal: 1 stk.
Ledningslængde: 338 mm.
Ledning: H03VVH2-F 2*0.75MM2 PVC.
Produktfarve: Hvid.
Ydre materiale: Aluminium & PC.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 164,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

LED spejllampen med en effekt på 8W er designet til at skabe et flot og ægte lys i dit badeværelse eller andre rum. Den lette og stilfulde design på 40 cm passer perfekt til moderne indretning.

Med en lysstyrke på 560 lumens og en spredning på 60 grader, vil denne lampe sørge for optimal belysning i rummet. Den har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder at lyset viser alle farver på en naturlig og ægte måde.

Lampen tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør den praktisk og nem at installere. Derudover har lampen en 3 års producentgaranti, så du kan være sikker på dens kvalitet og holdbarhed.

Denne version af LED spejllampen kommer i en Neutral hvid (4000K) kulør. Denne kulør skaber det perfekte og effektive arbejdsmiljø, da lyset ikke indeholder blå eller gule toner, hvilket får belyste emner til at fremstå helt naturlige.

Uanset om du bruger denne spejllampe til badeværelset, i et walk-in closet eller som arbejdsbelysning, vil den sikre en behagelig og naturlig belysning. Med dens energieffektive LED teknologi, vil den også hjælpe dig med at spare på strømregningen.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke560 lumens
Spredning60 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Forbrug8W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 230V, 50/60Hz
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.