Bølgeplastrør PP-AD25, 10m

Aigostar Aigostar

15326-0

New product

Bølgeplastrør PP-AD25, 10m Udvid

Bølgeplastrør PP-AD25 er det ideelle tilbehør til elektriske installationer. Med en længde på 10 meter kan du nemt og sikkert beskytte dine ledninger mod skader og slid.

Mængde: 1 stk.
Længde: 10m
Indvendig diameter: 21mm
Udvendig diameter: 25mm
Produktfunktion: Specielt for bilkabling; Kan bruges til værktøjsmaskineri, automationsinstrumentation, motor; Beskyt kabel og ledninger mod ydre slid og isolering.
Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: PP

Læs mere..

DKK 131,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Miljøvenligt PP-materiale Dette produkt er lavet af PP-materiale, som har følgende egenskaber som poleret overflade, trykbestandighed, korrosionsbestandighed, brandsikkerhed og god fleksibilitet.
Kulde- og varmebestandighed Arbejdsmiljøtemperatur: -30 ~+100℃/140℃.
Bred anvendelse Det bruges normalt til bilbekabelse, maskinværktøjsmaskiner, automatiseret instrumentering, motorer og lignende, hvilket kan beskytte kabler og ledninger mod ydre slid og isolering.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.