WB SMART LED LOFTLAMPE MED VENTILATOR
LYS 55W (DC Motor 15W + LED 40W) CCT/SORT HVID/INFRARED FJERNBETJENING/6 TRINS

Aigostar Aigostar

21846-0

New product

Ny WB SMART LED LOFTLAMPE MED VENTILATOR - LYS 55W (DC Motor 15W + LED 40W) CCT/SORT HVID/INFRARED FJERNBETJENING/6 TRINS Udvid

Opgrader dit hjem med denne smarte LED loftlampe med ventilator. Med justerbar farvetemperatur og fjernbetjening for nem betjening.

Mængde: 1 stk.
Vifteblade: 8.
Hastighedsindstillinger: 6.
Omdrejninger pr. minut: 500-988 o/min.
Maximal lydstyrke: 50dB.
Anvendelsessteder: Indendørs.
Anvendeligt område: <=13m².
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Metal&plastik.
Ydre materiale: Metal&plastik.

Læs mere..

DKK 802,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Produktbeskrivelse

Denne loftlampe med ventilator er en smart og praktisk løsning til dit hjem. Den har en effekt på 55W, hvor DC motoren bruger 15W og LED-lyset bruger 40W. Med en infrarød fjernbetjening kan du nemt justere ventilationen, lyset og farvetemperaturen efter behov.

God belysning og ventilation

Med en lysstyrke på 4400 lumens og en spredning på 120 grader, sikrer denne loftlampe en jævn og behagelig belysning i rummet. Lyset har en høj kvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer en naturlig farvegengivelse. Du vil opleve, at alle farver ser flotte og ægte ud under dette lys. Samtidig har loftlampen en indbygget ventilator, der sikrer en behagelig luftcirkulation i rummet.

Nem betjening og lang holdbarhed

Med en 6-trins fjernbetjening kan du nemt justere ventilatorens hastighed, lysets intensitet og farvetemperatur. Loftlampen tilsluttes en almindelig 220-240V forsyning og er let at montere. Den leveres med 3 års producentgaranti, så du kan være sikker på kvaliteten og holdbarheden af produktet.

Denne loftlampe med ventilator er ideel til stuer, soveværelser eller andre rum, hvor god belysning og ventilation er vigtigt. Med dens smarte funktioner og høje kvalitet er den et godt valg for enhver, der ønsker både komfort og stil i deres hjem.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør2700~6500K
Lysstyrke4400 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt & spænding
Erstat247W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.