LED Skyggeløs Tilslutningsrensningslampe, IP20, 1.2m, 24W, 6500K

Aigostar Aigostar

New product

LED Skyggeløs Tilslutningsrensningslampe, IP20, 1.2m, 24W, 6500K Udvid

Effektivt oplysende LED armatur til rensning med skyggeløs tilslutning. Ideel til belysning af arbejdsområder med sin klare 6500K lysstyrke.

Mængde: 1 stk.
Længde: 1,2 m.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: PC.
Ydre materiale: PC.

Læs mere..

  • Kold

DKK 197,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Originalt design, det bedste valg til forretningsbelysning Shadowless-serien rensebelysning, nyt originalt design, enkel modeudseende, blød lys effektivitet, fang menneskers hjerte med unikt lysplet. Giver rummet en ny definition, hvilket er de bedste værktøjer til større udstillinger og hjemmebelysning.
Skyggefri forbindelse, enkel modeudseende Skyggefri forbindelsesfunktion, der tilbyder den bedste belysningsoplevelse. Rørendekappen uden kantning, samles kompakt, belysning uden mørke, når de er forbundet i serie.
Ensartet lysstyrke, behagelig belysning Høj kvalitet LED-chips, høj lysstyrke og energibesparelse, holdbar og stabil, klart og blødt lys, høj farvegengivelsesindeks.
PC plasthus, brandhæmmende og høj temperaturbestandig, sikker og pålidelig
Stikforbindelse, nem installation Lysarmaturets to ender med jack- og stikdesign, hurtig forbindelse og nem installation. Lampen er også udstyret med hjørneforbindelseslinjer, der nemt kan forbindes i serie uden bekymring for hjørner.
Flere installationsmuligheder, mode og nem at matche Ophængningswire, loft og andre installationsmuligheder, der passer til forskellige lejligheder, som er bredt anvendelig til butikker/supermarkeder/butikker/gangveje/gallerier og anden grundlæggende belysning, især til varer og udstillingssteder.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke2400 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8035.000 timer
Dimensioner
Højde35 mm.
Bredde70 mm.
Dybde1180 mm.
Effekt & spænding
Forbrug24W
Erstat150W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.