Skyggeløs LED Tilslutningsrensningslampe
30W 6500K IP20 1,5M

Aigostar Aigostar

New product

Skyggeløs LED Tilslutningsrensningslampe - 30W 6500K IP20 1,5M Udvid

Opgrader din belysning med vores skyggeløse LED tilslutningsrensningslampe! Med en effekt på 30W og en farvetemperatur på 6500K, er denne lampe perfekt til at skabe et lyst og behageligt arbejdsmiljø.

Mængde: 1 stk.
Længde: 1,5m.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: PC.
Ydre materiale: PC.

Læs mere..

  • Kold

DKK 254,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Originalt design, bedste valg til erhvervsbelysning Skyggefri serie renselampe, nyt originalt design, enkel mode udseende, blødt lys, fanger folks hjerte med unikt lyspunkt. Giver rummet en ny definition, som er det bedste værktøj til større udstilling og hjemmebelysning.
Skyggefri forbindelse, enkel mode udseende Skyggefri forbindelsesfunktion, der tilbyder den bedste belysningsoplevelse. Rørets endekappe uden kantning, samling kompakt, belysning uden mørke, når de er forbundet i serie.
Ensartet lysstyrke, behagelig belysning Høj kvalitet LED-chips, høj lysstyrke og strømbesparelse, holdbare og stabile, lys og blød belysning, høj farvegengivelsesindeks.
PC plastikhus, brandhæmmende og høj temperaturbestandighed, sikker og pålidelig
Stikforbindelse, nem installation Armaturet har stik- og stikforbindelsesdesign, hurtig forbindelse og nem installation. Lampen er også udstyret med hjørneforbindelseslinjer, der nemt kan forbindes i serie uden at bekymre sig om hjørner.
Fler installation muligheder, mode og nem at matche Hængende wire, loft og andre installationsmuligheder, der passer til forskellige lejligheder, der er bredt anvendelig til butikker/supermarkeder/butikker/gangarealer/galleri og anden grundlæggende belysning, især til varehylder og udstillingsvinduer.
Lyset
Kulør Kold hvid
Kold hvid kulør 6500K
Lysstyrke 3000 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 35.000 timer
Dimensioner
Højde 35 mm.
Bredde 70 mm.
Dybde 1480 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 30W
Erstat 200W
Spænding 220-240V
Spændingsinterval AC: 220-240V, 50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet
Datasheet Se dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.