Skyggeløs LED Forbindelsesrensningslampe, IP20, 1.2m, 40W, 6500K

Aigostar Aigostar

New product

Skyggeløs LED Forbindelsesrensningslampe, IP20, 1.2m, 40W, 6500K Udvid

Effektivt belysningssystem til rensning med skygger, der minimerer forbindelsesproblemer. Perfekt til professionel brug med IP20 beskyttelse, 1.2m længde, og 6500K lysstyrke.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: bedste valg til erhvervsbelysning
Uden skygger i samlingerne
360° belysning uden mørke områder
høj lysstyrke og sparer elektricitet
Nem at installere.

Længde: 1.2m.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: PC.
Ydre materiale: PC.

Læs mere..

  • Kold

DKK 239,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Original design, best choice for business lightingSkyggefri serie renseanlæg, nyt originalt design, enkel mode udseende, blødt lys effektivitet, fanger folks hjerte med unikt lyspunkt. Giver rummet en ny definition, som er det bedste værktøj til lagerudstilling og hjemmebelysning.
Skyggefri forbindelse, enkel mode udseendeSkyggefri forbindelsesfunktion, der tilbyder den bedste belysningsoplevelse. Rørets endekap uden kantning, samling kompakt, belysning uden mørke, når det er forbundet i serie.
Ensartet lysstyrke, behageligt lysHøj kvalitet LED-chips, høj lysstyrke og spar strøm, holdbar og stabil, lys og blød belysning, høj farvegengivelsesindeks.
PC plastkabinet, brandhæmmende og høj temperaturbestandig, sikker og tryg
Stikforbindelse, nem installationLampen har stikforbindelse i begge ender, hurtig forbindelse og nem installation. Lampen er også udstyret med hjørneforbindelseslinjer, der nemt kan forbindes i serie uden at bekymre sig om hjørnerne.
Forskellige installationsmuligheder, mode og nem at matcheHængekabel, loft og andre installationsmuligheder, passer til forskellige lejligheder, som er bredt anvendelig til indkøbscenter/supermarked/butikker/gangområder/galleri og anden grundlæggende belysning, især til varerhylde og udstillingsområder.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke4400 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde35 mm.
Bredde70 mm.
Dybde1186 mm.
Effekt & spænding
Forbrug40W
Erstat247W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.