Aigostar LED T8 Glimtænder

Aigostar Aigostar

13062-0

New product

Aigostar LED T8 Glimtænder Udvid

LED T8-starter til ældre armaturer

LED T8-rørstarter til gamle T8-armaturer, hvor en starter er nødvendig i kombination med et LED T8-rør. Brug en LED T8-starter, hvis du vil bruge LED TL T8-rør, men ønsker at beholde de nuværende armaturer. Bemærk: En LED-starter til LED T8 er ikke nødvendig, hvis du køber armaturet og LED T8-røret hos os.

Sådan bruger du en LED T8-starter

I mange ældre T8-armaturer er den traditionelle starter en vigtig del for at starte belysningen. En LED T8-starter erstatter den traditionelle starter og sikrer, at LED T8-røret fungerer korrekt og sikkert i et gammelt armatur. Disse startere er specielt designet til at arbejde med elektronikken i LED-rør.

Bevarelse af eksisterende T8-armaturer kan være omkostningsbesparende, især i store bygninger eller ved mange lyspunkter. Ved blot at erstatte starteren og installere LED T8-rør kan du drage fordel af LED-belysning uden de ekstra omkostninger ved at udskifte hele armaturer.

Hvordan installerer du en LED T8 -starter?

Installation af en LED T8-starter er enkel og kræver ingen elektrisk ekspertise. Drej den gamle starter ud af fatningen, placer LED T8-starteren og installer LED T8-røret. Sørg altid for, at strømmen er slukket under installationen af hensyn til sikkerheden.

Fungerer hver LED T8-starter med alle typer LED T8-rør?

Nej, det er vigtigt at vælge en LED T8-starter, der er kompatibel med den specifikke model og mærke af LED TL-rør, du bruger. Kontroller altid specifikationerne for både røret og starteren.

Hvad sker der, hvis jeg ikke bruger en LED T8-starter?

Brug af en traditionel starter med et LED T8-rør kan føre til elektriske problemer, herunder at røret ikke fungerer eller endda skade på elektronikken i røret. Derfor er det vigtigt at bruge en passende LED starter.

Ved at bruge den rigtige LED T8-starter sikrer du en sikker og effektiv overgang fra traditionel T8-belysning til energibesparende LED-belysning, samtidig med at du bevarer dine eksisterende armaturer.

Læs mere..

DKK 5,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Med 3 års producentgaranti.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Dokumentation
Datasheet Se dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.