LED A5 A60
8W E27 Stor Spredning 3000K

Aigostar Aigostar

New product

LED A5 A60 - 8W E27 Stor Spredning 3000K Udvid

Opgrader dit hjem med vores energieffektive LED pære i størrelse A60 med stor spredning og en varm hvid farvetemperatur på 3000K. Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum.

Mængde: 1 stk.
Form: A60
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: Plastik
Ydre materiale: Plastik

Læs mere..

  • Varm

DKK 15,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Ny look, ny oplevelse I 2014 lancerede AIGOSTAR de første LED-indendørs belysningsprodukter med navnet på serien - A5. De nye produkter er fuldstændigt udviklet i henhold til standarden for traditionelle glødelamper, og den ensartede nye LED-form gør det muligt for dem at fremstå på pære-markedet med en næsten homogeniseret udseende. Egen høj genkendelse. Denne serie af produkter udsender en række indendørs pærespecifikationer, og modellerne har en stærk prisfordel.
Stor vinkelbelysning Belysningsvinklen over 270°, som er mere egnet til markedets efterspørgsel og løser problemet med, at belysningsområdet for pæreproduktet er begrænset.
Patentetui Produkterne er lavet af højt varmeledende og varmeafledende aluminiumsmateriale. Overfladeudseendet behandles med et varmeledende plastikomslag. Skallen har bestået relevante patenter, så miljøbeskyttelsen er stærkere end ved almindelige LED.
Fleksibilitet A5-seriepærer understøtter fuldt ud alle slags lamper på markedet. De kan installeres direkte i lampeholdere, lysskabe og de originale traditionelle lamper. Der er ingen problemer med at få monteringsstørrelsen til at passe.
Fremragende lysudnyttelsespræstation A5-serien har ikke kun et lyst udseende, men bruger også kvalitets-LED-chips indeni for at sikre ensartet lys, blødt og ikke-blændende, og alle pærerne har en fremragende lyspræstation.
Certificeringsmyndighed Produkter autoriseret af den tyske TUV GS, CE-certificering.
Bemærk
1、 Vær venlig ikke at tabe lampen eller skubbe til den.
2、 Vær venlig ikke at adskille lampen, ikke foretage ændringer.
3、 Brug ikke låg uden ventilationsåbninger.
Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke730 lumens
Spredning190 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde108 mm.
Diameter60 mm.
Effekt & spænding
Forbrug8W
Erstat55W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeA (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.