LED A5 CL37 E27 3W 6500K

Aigostar Aigostar

New product

LED A5 CL37 E27 3W 6500K Udvid

Skab en lysere og mere energieffektiv atmosfære med den skarpe LED A5 pære. Med sit kølige 6500K lys er den perfekt til at lysne ethvert rum.

Mængde: 1 stk.
Form: CL37
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: Plastik
Ydre materiale: Plastik

Læs mere..

  • Kold

DKK 16,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Ny look, ny oplevelse I 2014 lancerede AIGOSTAR de LED indendørs belysningsprodukter, der blev navngivet efter serien - A5. Den nye serie af produkter er udviklet helt i overensstemmelse med traditionelle glødelampestandarder, og den ensartede nye LED-form gør den synlig på pære-markedet med næsten homogeniseret udseende. Egen høj genkendelse. Denne serie af produkter udsender en række indendørs pærespecifikationer, og modellerne har en stærk prisfordel.
Stor vinkelbelysning Belysningsvinklen over 270°, hvilket er mere egnet til markedets efterspørgsel og løser problemet med, at belysningsområdet for pæreproduktet er begrænset.
Patentanordning Produkterne er lavet af høj varmeledningsevne og varmeafledende aluminiumsmateriale. Overfladeudseendet er behandlet med et varmeledende plastikomslag. Skallen har bestået de relevante patenter, så miljøbeskyttelsen er stærkere end almindelige LED.
Alsidede anvendelsesmuligheder A5-seriepærerne understøtter fuldt ud alle slags lamper på markedet. De kan direkte installeres i lampeholdere, lysskabe og de originale traditionelle lamper. Der er ingen problem med mis-matchning af installationsstørrelsen.
Fremragende lysydeevne A5-serien har ikke kun et lyst udseende, men bruger også høj kvalitet LED-chips indeni for at sikre ensartet lys, blødt og uden blænding, og alle pærerne har en fremragende lysydelse.
Certificeringsmyndighed Produkter autoriseret af den tyske TUV GS, CE-certificering.
Bemærk
1、 Undlad venligst at tabe lampen eller skubbe imod den.
2、 Undlad venligst at adskille lampen, foretag ikke ændringer.
3、 Brug ikke låg uden ventilationsåbninger.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke255 lumens
Spredning220 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde125 mm.
Diameter37 mm.
Effekt & spænding
Forbrug3W
Erstat25W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.