LED A5 C37 E27 7W 3000K Dobbeltpakke

Aigostar Aigostar

New product

LED A5 C37 E27 7W 3000K Dobbeltpakke Udvid

Få optimal belysning derhjemme med denne praktiske dobbeltpakke af LED pærer. Spar energi og penge med de energieffektive 7W pærer i varmt hvidt lys.

Mængde: 1 par (2 stk)
Pakkekvantitet: 2 stk.
Form: C37
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: Plast
Ydre materiale: Plast

Læs mere..

  • Varm

DKK 31,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Par lamper opfylder efterspørgslen efter husstands belysning En multifunktionel lampe, velegnet til en række lejligheder, en række stilarter af dekorationsdesign, grøn og miljøvenlig, omkostningseffektiv.
Stor vinkelbelysning Strålevinklen er mere end 260 grader, hvilket opfylder langt flere markedsbehov og løser begrænsningsproblemet for belysningsområdet.
Høj effektiv varmeafledning Ved at anvende termisk ledende plast og højtydende varmeafledningsintegration forlænges lampernes levetid effektivt.
LED-chip Langvarigt lys, stabil output, høj effektivitet og energibesparelse, mindre lysdæmpning, god farvetemperaturkonsistens, høj farvegengivelsesindeks.
God kvalitet og høj gennemsigtighed kabinet Høj lystransmittans, kan tåle høj temperatur, anti-deformation og ikke gule, holdbar i brug.
Energibesparende Stabil konstant spænding, lavt strømforbrug, levetid op til 25000h.
Bredt anvendelig Understøtter forskellige specifikationer af lamper på markedet, som kan installeres direkte i lampeholderen, lysboksen af de originale traditionelle lamper og der er intet installationsstørrelsesproblemer, for at opfylde de forskellige belysningsbehov i hjemmet, indkøbscentre, kontorer og så videre.
Økonomisk og miljøvenlig. Den indeholder ikke kviksølv (Hg) eller andre stoffer, der skader miljøet.
Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke610 lumens
Spredning220 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde100 mm.
Diameter37 mm.
Effekt & spænding
Forbrug7W
Erstat48W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.