LED A5 C37 E27 9W 3000K
Dobbelt Pakke

Aigostar Aigostar

New product

LED A5 C37 E27 9W 3000K - Dobbelt Pakke Udvid

Skift til energivenligt LED lys med disse 9W E27 pærer i varm hvidt lys. Dobbeltpakke for dobbelt så meget lys i dit hjem!

Mængde: 1 par (2 stk)
Pakkeantal: 2 stk.
Form: C37.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plastik.
Ydre materiale: Plastik.

Læs mere..

  • Varm

DKK 35,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Par af lamper opfylder behovet for belysning i husholdningen En multifunktionel lampe, velegnet til en række forskellige lejligheder, en række stilarter af dekorationsdesign, grøn og miljøvenlig, omkostningseffektiv.
Stor vinkellysning Strålevinklen er mere end 260 grader og opfylder dermed et meget større markedskrav, hvilket har løst begrænsningsproblemet for belysningsområdet.
Høj effektiv varmeafledning Ved at anvende termisk ledende plastik og højtydende varmeafledningsintegrationsdesign forlænges lampernes levetid effektivt.
LED-chip Langvarigt lys, stabil udgang, høj effektivitet og energibesparelse, mindre lysdæmpning, god farvetemperaturkonsistens, høj farveregistreringsindeks.
God kvalitet og høj gennemsigtighed kabinet Høj lystransmission, kan tåle høj temperatur, anti-deformation og ikke gulning, holdbar i brug.
Energibesparende Stabil konstant spænding, lavt strømforbrug, levetid op til 25000 timer.
Bredt anvendelig Understøtter forskellige specifikationer af lamper på markedet, som kan monteres direkte i lampesoklen, lysboksen af de originale traditionelle lamper, og der er intet installationsstørrelsesmismatch, for at opfylde de forskellige belysningsbehov i hjemmet, indkøbscentre, kontorer osv.
Økonomisk og miljøvenlig. Indeholder ikke kviksølv (Hg) eller andre stoffer, der skader miljøet.
Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke840 lumens
Spredning260 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde110 mm.
Diameter37 mm.
Effekt & spænding
Forbrug9W
Erstat62W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeA (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.