LED A5 C37 E14 7W 3000K Dobbelt-Pakke

Aigostar Aigostar

New product

LED A5 C37 E14 7W 3000K Dobbelt-Pakke Udvid

Opgrader dine lyskilder med denne LED A5 C37 E14 7W 3000K Dobbelt-Pakke. Få en energibesparende og langtidsholdbar belysning med disse effektive LED-pærer.

Mængde: 1 par (2 stk)
Pakkeantal: 2 stk.
Form: C37.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plastik.
Ydre materiale: Plastik.

Læs mere..

  • Varm

DKK 31,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Par af lamper opfylder behovet for husholdningsbelysning En multifunktionel lampe, egnet til en række forskellige lejligheder, en række forskellige stilarter af dekoration design, grøn og miljøvenlig, omkostningseffektiv.
Stor vinkel belysning Lysstrålevinklen er mere end 260 grader, hvilket opfylder langt flere markedsbehov, hvilket har løst begrænsningsproblemet med belysningsomfang.
Højeffektiv varmeafledning Vedtagelse af termisk ledende plast og høj ydeevne varmesink integreret design forlænger effektivt lampens levetid.
LED chip Langvarigt lys, stabil output, høj effektivitet og energibesparelse, mindre lysdæmpning, god farvetemperaturkonsistens, høj farvegengivelsesindeks.
God kvalitet og høj gennemsigtighed hus Høj lystransmittans, kan tåle høj temperatur, anti-deformation og ikke gul, holdbar i brug.
Energibesparende Stabil konstant spænding, lavt strømforbrug, levetid op til 25000 timer.
Bredt anvendelig Understøtter forskellige specifikationer af lamper på markedet, som kan installeres direkte i lampesoklen, lysboksen af de originale traditionelle lamper, og der er ikke noget installationsstørrelsesforskydningsproblem, for at opfylde de forskellige belysningsbehov i hjem, indkøbscentre, kontor osv.
Økonomisk og miljøvenlig. Den indeholder ikke kviksølv (Hg) eller andre stoffer, der skader miljøet.
Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke610 lumens
Spredning220 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE14
Højde100 mm.
Diameter37 mm.
Effekt & spænding
Forbrug7W
Erstat48W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeA (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.