LED A5 A60
Stor Spredning E27, 17W, 6500K, Dobbelt-Pakke

Aigostar Aigostar

New product

LED A5 A60 - Stor Spredning E27, 17W, 6500K, Dobbelt-Pakke Udvid

Opgrader dine lyskilder til disse energieffektive LED-pærer med stor spredning. Med en styrke på 17W og en kølig temperatur på 6500K er de perfekte til rumkrævende belysning. Dobbeltpakken sikrer, at du har nok lys til hele hjemmet. Klar til at skabe en lysere atmosfære?

Mængde: 1 par (2 stk)
Pakkeantal: 2 stk.
Form: A60
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: Plastik
Ydre materiale: Plastik

Læs mere..

  • Kold

DKK 50,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Første økonomiske valg A5 dobbelt serie, kvalitets lyskilde, fordelagtig kombination, som er valget af ægte penge-besparende teknologi og trend.
Stor vinkelbelysning Lysstrålens vinkel er mere end 180 grader, hvilket imødekommer langt flere markedsbehov og har løst problemet med belysningsområdebegrænsningen.
Høj-effektiv varmeafledning Ved at anvende termisk ledende plastik og højtydende varmeafledningsintegration design forlænges lampens levetid effektivt.
LED-chip Langtidsholdbar lys, stabil output, høj effektivitet og energibesparelse, mindre lysdæmpning, god farvetemperaturkonsistens, høj farvegengivelsesevne.
God kvalitet og høj gennemsigtighed hus Høj lystransmittans, kan tåle høj temperatur, anti-deformation og bliver ikke gul, holdbar i brug.
Energibesparelse Stabil konstant spænding, lavt strømforbrug, levetid op til 25000 timer.
Bredt anvendelig Støtter fuldt ud markedets forskellige armatur-specifikationer, som kan installeres direkte i traditionelle fatninger eller lampekasser uden størrelsesmismatch problem. Opfylder de diverse belysningsbehov til hjem, butik, kontor osv.
Økonomisk og miljøvenlig. Den indeholder ikke kviksølv (Hg) eller andre stoffer, der skader miljøet.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke1720 lumens
Spredning190 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde119 mm.
Diameter60 mm.
Effekt & spænding
Forbrug17W
Erstat111W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.