LED Slank Projektør 200W 6500K
Støbt Aluminium

Aigostar Aigostar

New product

LED Slank Projektør 200W 6500K - Støbt Aluminium Udvid

Opgrader dit lys med vores LED Slank Projektør i støbt aluminium. Med en kraftfuld 200W og en lys farvetemperatur på 6500K, er denne projektør perfekt til at lyse enhver udendørs eller indendørs plads op.

Mængde: 1 stk.
Anvendelsesområder: Belysning til ydre vægge af historiske bygninger, palæer, indendørs, grønne landskaber, reklametavler, medicinsk udstyr og atmosfæreeffekter til visse underholdningssteder såsom barer, dansesale osv.
Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: Glas & Aluminium

Læs mere..

  • Kold

DKK 433,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Udsøgt og tyndt; Moderne oplevelseBryder med traditionelle ingeniørlamper, bruger integreret udvendigt design, præcisionsproduktion og lampekroppen er udsøgt og kompakt, let og nem at skjule, hvilket giver en mere moderne oplevelse af belysningen.
Høj kvalitet støbt aluminiumshusLavet af forstærket og solidt aluminiumslegering, det er slidstærkt og korrosionsbestandigt, hvilket kan modstå vejrforhold som kraftig regn og sandstorm og forlænge levetiden for lyset.
LED-chipHøj lysstyrke lampeperler; langvarig og stabil lysudgangseffekt; høj effektivitet lumen; mindre lysnedbrydning; flot farvetemperaturkonsistens; energibesparende.
Lang levetid.Den normale levetid er op til 20.000 timer, hvilket er 10 gange længere end den traditionelle lampes levetid. Der er ikke behov for hyppig udskiftning af lamper, og rutinemæssig vedligeholdelse er ikke nødvendig.
Højstyrke hærdet glasmaskeAnvender forstærket højt transmittans hærdet glas, som har god lysgennemtrængning, ensartet og transparent lys, vandtæt og svær at bryde.
Professionel beskyttelse; IngeniørkvalitetBeskyttelsesklasse IP65, støvtæt, vandtæt, korrosionsbestandig, for at forhindre skade forårsaget af vandindtrængning. Det kan bruges i lang tid under barske forhold med høj temperatur og luftfugtighed, velegnet til udendørs landskab, indendørs dele, reklamebelysning og andre specielle faciliteter.
Autoritativ WEEE-certificering; Sikkerhed og miljøvenlighedLyset er frit for ultraviolet stråling, rødt lys og anden stråling. Ingen kviksølvforurening, affaldslamper kan genbruges, og der er ingen optisk fare.
Bemærk
1、Montering skal udføres af kvalificerede elektrikere i henhold til instruktionsmanualen.
2、Ikke-dæmpbare produkter. Installer ikke dette produkt på nogen dæmper.
3、Sluk for strømmen inden installation.
4、Hænderne skal holdes tørre under installationen.
5、Ved udskiftning af LED-lamper, pas på varmesok og den akkumulerede varme.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6400K
Lysstyrke18000 lumens
Spredning120 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde42.5 mm.
Bredde334 mm.
Dybde418 mm.
Effekt & spænding
Forbrug200W
Erstat1800W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.