LED Projektør 20W 6500K
Bærbar med Stativ/Kasse

Aigostar Aigostar

New product

LED Projektør 20W 6500K - Bærbar med Stativ/Kasse Udvid

Opgrader din belysning med denne kraftfulde LED projektør på 20W i en klar og kold 6500K farvetemperatur. Perfekt bærbar løsning med stativ og kasse til enhver brug.

Mængde: 1 stk
Ledningslængde: 1,8m.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Aluminium.

Læs mere..

  • Kold

DKK 168,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

En multi-funktionel lampe, modeoplevelse Simpel design, lettere og slankere, praktisk håndtag, stor områdebelysning, en multi-funktionel lampe, der giver modeoplevelse for forretningsbelysning.
Hus af høj kvalitet i aluminium Tykt aluminiumshus gennem præcisionsarbejde, ægte materiale, slidbestandigt og korrosionsbestandigt, hvilket forlænger lampens levetid.
LED chips af høj kvalitet Høj lysstyrke LED-chip, der producerer langvarigt og stabilt lys, mindre lysafgivelse, høj farvegengivelsesindeks, spar energi.
Mask af hærdet glas af høj styrke Forstærket højtransmissions hærdet glas anvendes, hvilket har god lysgennemtrængelighed, ensartet og gennemsigtigt lys, vandtæt og svært at bryde.
360° roterende lampeskærm 360° vinkeljustering af stråling, realiser præcis belysning, opfyld flere belysningsbehov.
Flere tilstande til justering af bredt område af belysning Foldbart håndtagsdesign, som kan bruges som hængende belysning, bærbar belysning og gulvbelysning og bredt område af belysning.
Anti-slip holder, lindrende og behagelig, holdbar
Let og bærbar, bred anvendelse Bærbar design, bred anvendelse, velegnet til udendørs landskab, dele indendørs, byggeplads og andre steder.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke1850 lumens
Spredning110 grader
RA>= 75
Dimensioner
Højde185 mm.
Bredde223 mm.
Dybde220 mm.
Effekt & spænding
Forbrug20W
Erstat20W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 200-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.