LED Sensor Slim Projektør Hvid, 20W, 6500K, Støbt Aluminium

Aigostar Aigostar

New product

LED Sensor Slim Projektør Hvid, 20W, 6500K, Støbt Aluminium Udvid

Oplev kraftfuld belysning og en elegant design med denne LED Sensor Slim Projektør i hvid. Ideel til udendørs og indendørs brug med et forbrug på kun 20W og en lysfarve på 6500K. Fremstillet af støbt aluminium for holdbarhed og lang levetid.

Mængde: 1 stk
Ledningslængde: 225 mm.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Glas&Aluminium.

Læs mere..

  • Kold

DKK 131,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Effektivt LED Sensor Slim Projektør til Udendørs Belysning

Dette LED Sensor Slim Projektør i hvid er ideelt til effektiv belysning af udendørs områder. Med en effekt på 20W og mulighed for tilslutning til en 230V strømkilde, er denne projektør både energibesparende og praktisk at anvende.

Projektøren har en lysstyrke på 1800 lumens og en imponerende spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset over et større område. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte.

Med en 3 års producentgaranti kan du være sikker på produktets kvalitet og langvarige ydeevne. Denne projektør fås i en kold hvid tone (6500K), ideel til malerkabiner, akvarier og specielle dekorationsbehov.

Projektørens dimensioner er 163 x 56 x 125 mm, hvilket gør den kompakt og nem at montere. Den er IP65 certificeret, hvilket betyder at den er velegnet til udendørs brug og kan tåle vandstænk og regn.

Denne LED Sensor Slim Projektør er udstyret med en integreret lyskilde, hvilket gør den nem at installere og bruge. Med dens høje lyskvalitet og langvarige ydeevne er denne projektør en pålidelig løsning til dit udendørs belysningsbehov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6400K
Lysstyrke1800 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde56 mm.
Bredde163 mm.
Dybde125 mm.
Effekt & spænding
Forbrug20W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.