LED Projektør 20W 6500K med Bærbart Stativ

Aigostar Aigostar

New product

LED Projektør 20W 6500K med Bærbart Stativ Udvid

Klar til at lyse op i mørket? LED Projektør 20W 6500K med Bærbart Stativ er den perfekte løsning til både indendørs og udendørs belysning. Med sin kraftfulde lysstyrke og praktiske stativ er den ideel til alle former for opgaver, store som små.

Mængde: 1 stk.
Kabellængde: 1800mm
Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: Aluminium
Ydre materiale: Aluminium

Læs mere..

  • Kold

DKK 187,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

En multifunktionel lampe, modeoplevelse Simpelt design, lettere og slankere, praktisk håndtag, stor områdebestråling, en multifunktionel lampe, der giver modeoplevelse til forretningsbelysning.
Hus af høj kvalitet i aluminium Tykt aluminiumshus gennem præcisionsarbejde, ægte materiale, modstandsdygtigt overfor slid og korrosion, hvilket forlænger levetiden for lys.
Høj kvalitet LED-chips Høj lysstyrke LED-chip, output af langvarigt og stabilt lys, mindre lysnedbrydning, høj farvegengivelsesindeks, spar energi.
Højstyrket hærdet glasmaske Forstærket højtransmissions hærdet glas anvendes, som har god lysgennemtrængelighed, ensartet og gennemsigtigt lys, vandtæt og svær at ødelægge.
360° roterende lampehus 360° vinkelstrålingjustering, realiser præcis belysning, imødekom flere belysningsbehov.
Flere tilstande for justering af bredt lysområde Foldbart håndtagsdesign, som kan bruges som hængende belysning, bærbar belysning og gulvbelysning og bred belysningsdækning.
Anti-slip holder, lindrende og behagelig, holdbar
Let og bærbar, bred anvendelse Bærbar design, bred anvendelse, velegnet til udendørs landskab, dele indendørs, byggeplads og andre steder.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke1850 lumens
Spredning110 grader
RA>= 75
Dimensioner
Højde185 mm.
Bredde223 mm.
Dybde220 mm.
Effekt & spænding
Forbrug20W
Erstat20W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 200-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.