LED Sensor Slim Projektor 20W 6500K
Støbt Aluminium

Aigostar Aigostar

New product

LED Sensor Slim Projektor 20W 6500K - Støbt Aluminium Udvid

Opgrader dit udendørs belysning med vores LED Sensor Slim Projektor. Med støbt aluminiums design og 20W lysstyrke, får du effektiv belysning i høj kvalitet.

Mængde: 1 stk
Ledningslængde: 225 mm.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Glas & aluminium.

Læs mere..

  • Kold

DKK 131,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Støbningsteknologi; udsøgt og tynd Bryder med traditionelle ingeniørlamper ved at bruge støbningsteknologi, præcis produktion og en udsøgt og kompakt lampekrop, hvilket giver en mere modeoplevelse for belysningen.
Hus af høj kvalitet i aluminium Vedtager stærkt aluminiumshus, bruger integreret udvendigt design, modstandsdygtig over for slid og korrosion, hvilket forlænger lyskildens levetid.
Infrarød bevægelsessensor Med brugervenligt design og ekstern højfølsom infrarød sensorteknologi tænder lyset automatisk, når folk bevæger sig ind i sensorens rækkevidde. Den har en 120 graders sensordetektionsvinkel, så den kan indstilles til 10 sekunders - 7 minutters forsinket slukning og den maksimale sensordistance kan nå 8m.
LED-chip Høj lysstyrke LED-chip, leverer langvarigt og stabilt lys, mindre lysnedbrydning, høj farvegengivelsesindeks, sparer energi.
Højstyrket hærdet glasmaske Forstærket højtransmissions hærdet glas anvendes, hvilket har god lysgennemtrængning, jævnt og transparent lys, vandtæt og ikke let at bryde.
180° lampekrop rotation 180° juster strålingsvinklen, opnå præcis belysning.
<div class='detail
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6400K
Lysstyrke1800 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde56 mm.
Bredde163 mm.
Dybde125 mm.
Effekt & spænding
Forbrug20W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.