LED Sensor Slim Projektor 10W 6500K
Støbt Aluminium

Aigostar Aigostar

New product

LED Sensor Slim Projektor 10W 6500K - Støbt Aluminium Udvid

Oplev kraftfuld belysning og energieffektivitet med vores LED Sensor Slim Projektor på 10W. Med støbt aluminiumskonstruktion og sensorfunktion er den ideel til både indendørs og udendørs brug.

Mængde: 1 stk.
Kabellængde: 225mm
Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: Glas&Aluminium

Læs mere..

  • Kold

DKK 121,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Støbningsteknologi; udsøgt og tynd Brydning med traditionelle ingeniørlamper, ved hjælp af støbningsteknologi, præcision fremstilling og lampekroppen er udsøgt og kompakt, hvilket giver en mere modeoplevelse til belysningen.
Høj kvalitet aluminium kabinet Ved at anvende stærkt aluminiumskabinet, med brug af integreret udvendigt design, modstandsdygtig over for slid og korrosion, forlænges lysets levetid.
Infrarød bevægelsessensor Med brugervenligt design og ekstern højsensitiv infrarød sensorteknologi tænder lyset automatisk, når folk kommer inden for sensorens rækkevidde. Den har en registreringsvinkel på 120 grader, så den kan indstilles til at slukke mellem 10 sekunder og 7 minutter, og den maksimale registreringsafstand kan nå 8 m.
LED-chip Lysstærke lyspærer, der producerer langvarigt og stabilt lys, mindre lysdæmpning, høj farvegengivelsesindeks, spar energi.
Højstyrket hærdet glasmaske Anvender forstærket højtransmissions hærdet glas, der har god lysgennemtrængning, ensartet og gennemsigtigt lys, vandtæt og svær at bryde.
180° lampekrop rotation 180° justerbar strålevinkel, der muliggør præcis belysning.
Fleksibel justering af sensorens retning i flere vinkler
Professionel beskyttelse; ingeniørkvalitet Beskyttelsesklasse IP65, støvtæt, vandtæt, korrosionsbestandig, for at forhindre skader forårsaget af vandindtrængning; arbejdstemperatur -20℃~40℃. Den kan bruges i lang tid i barske miljøer med høj temperatur og fugtighed, hvilket er velegnet til udendørs landskab, indendørs dele, belysning af reklameskilte og andre særlige faciliteter.
Funktionsindstillinger
1、(SENS) drejeknappen justerer registreringsafstanden mellem 2-8 meter. 2、(TIME) Forsinkelsestid henviser til den tid, sensoren forbliver tændt efter at have registreret en person og personen forlader registreringsområdet. Forsinkelsestiden kan justeres ved at dreje knappen for at forlænge sensorens varighed (10±3 sekunder til 7±2 minutter). 3、(LUX) Drej knappen for at justere lysintensiteten. Juster til solmarkeringen (maks) betyder arbejde hele dagen, og juster til månemarkeringen (min) angiver, at belysningsintensiteten er mindre end 3 LUX, begynder at fungere.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6400K
Lysstyrke900 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde56 mm.
Bredde151 mm.
Dybde130 mm.
Effekt & spænding
Forbrug10W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.