LED Sensor Slim Projektør 30W 6500K
Hvid Støbt Aluminium

Aigostar Aigostar

New product

LED Sensor Slim Projektør 30W 6500K - Hvid Støbt Aluminium Udvid

Opgrader din belysning med vores LED Sensor Slim Projektør i hvid støbt aluminium. Med 30W og en farvetemperatur på 6500K er denne projektør perfekt til både hjemmet og virksomheden.øjala te haya gustado mi propuesta.

Mængde: 1 stk.
Længde: 225mm
Farve: Hvid
Materialer: Glas & Aluminium

Læs mere..

  • Kold

DKK 154,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Støbeteknologi; udsøgt og tynd Bryder traditionelle ingeniørlamper ved at bruge støbeteknologi, præcision produktion og lampelegemet er udsøgt og kompakt, hvilket giver en mere moderne oplevelse til belysningen.
Høj-kvalitets aluminiums kabinet Vedtagelse af stærkt aluminiums kabinet, brug af integreret eksteriør design, slidstærk og anti-korrosion, hvilket forlænger lampens levetid.
Infrarød bevægelsessensor Med brugervenligt design og ekstern højfølsom infrarød sensorteknologi vil lyset automatisk tænde, når folk træder ind i sensorområdet. Den har en 120-graders sensorvinkel, så den kan indstilles til 10 sekunder - 7 minutter forsinkelsestid, og den maksimale sensorafstand kan nå 8m.
LED chip Høj lysstyrke lampeperler, udsender langvarigt og stabilt lys, mindre lysdæmpning, høj farvegengivelsesindeks, sparer energi.
Højstyrke hærdet glasmaske Forstærket høj-transmissions hærdet glas anvendes, som har god lysgennemtrængelighed, ensartet og gennemsigtigt lys, vandtæt og ikke let at bryde.
180° rotation af lampelegeme Juster belysningsvinklen præcist med en 180° rotation.
Juster frit sensorens retning for at opnå all-round sansning
Professionel beskyttelse; ingeniørkvalitet Beskyttelsesgrad IP65, støvtæt, vandtæt, korrosionsbestandig for at forhindre skader forårsaget af vanddryp penetration; arbejdstemperatur -20°C-40°C. Den kan bruges i lang tid i barske miljøer med høj temperatur og fugtighed, hvilket er velegnet til udendørs landskab, indendørs dele, billboards belysning og andre særlige faciliteter belysning.
Funktionsindstillinger
1, Rotationsknappen (SENS) justerer sensorafstanden mellem 2-8 meter. 2, Forsinkelsestiden (TIME) refererer til den tid, sensoren forbliver tændt efter at have registreret en person, og personen forlader sensorområdet. Forsinkelsestiden kan justeres ved at dreje knappen for at forlænge sensorens varighed (10+-3 sekunder til 7+-2 minutter). 3, (LUX) Drej knappen for at justere lysintensiteten. Justering til solmærket (maks) betyder, at den arbejder hele dagen, og justering til månemærket (min) indikerer, at belysningsintensiteten er mindre end 3LUX begynder at arbejde.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6400K
Lysstyrke2700 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde56 mm.
Bredde182 mm.
Dybde147 mm.
Effekt & spænding
Forbrug30W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.