LED Sensor Slim Projektør Hvid 50W 6500K, Støbt Aluminium

Aigostar Aigostar

New product

LED Sensor Slim Projektør Hvid 50W 6500K, Støbt Aluminium Udvid

Skab effektiv belysning med denne stilfulde LED Sensor Slim Projektør i hvidt støbt aluminium. Ideel til udendørs brug med sin 50W styrke og naturlige 6500K lys.

Mængde: 1 stk.
Wire længde: 225mm
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: Glas&Aluminium

Læs mere..

  • Kold

DKK 191,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Støbningsteknologi; udsøgt og tynd Bryder traditionelle ingeniørlamper, bruger støbningsteknologi, præcisionsproduktion, og lampehuset er udsøgt og kompakt, hvilket bringer mere modeoplevelse til belysningen.
Boliger af høj kvalitet aluminium Adopterer stærkt aluminiumshus, bruger integreret eksteriørdesign, slidstærkt og anti-korrosion, hvilket forlænger lyskildens levetid.
Infrarød bevægelsessensor Med brugervenligt design og ekstern højsensitiv infrarød sensorteknologi vil lyset automatisk tænde, når folk træder ind i sensorrækkevidden. Den har en 120-graders detekteringsvinkel, så det kan indstilles til 10 sekunder - 7 minutters forsinket slukningstid, og den maksimale sensorrækkevidde kan nå op til 8m.
LED chip Høje lysstyrke lampediode, udsender langvarigt og stabilt lys, mindre lystab, høj farvegengivelsesindeks, energibesparende.
Højstyrket hærdet glasmaske Der anvendes forstærket høj-transmissionshærdet glas, som har god lystransmission, ensartet og gennemsigtigt lys, vandtæt og ikke let at bryde.
180° lampehusrotation Justér belysningsvinklen præcist med en 180° rotation.
Justér frit sensorretningen for at opnå allround-sensor
Professionel Beskyttelse; Ingeniørkvalitet Beskyttelsesgrad IP65, støvtæt, vandtæt, korrosionsbestandig, for at forhindre lækageskader forårsaget af vanddråbeindtrængning; arbejdstemperatur -20°C-40°C. Den kan bruges i lang tid i barske miljøer med høje temperaturer og fugtighed, hvilket gør den velegnet til udendørs landskab, indendørs dele, reklametavlebelysning og anden særlig anlægsbelysning.
Funktionsindstillinger
1, Den (SENS) roterende knap justerer sensorafstanden mellem 2-8 meter. 2, Den (TIME) forsinkelsestid refererer til den tid sensoren forbliver tændt efter at have registreret en person, og personen forlader sensorområdet. Forsinkelsestiden kan justeres ved at dreje knappen for at forlænge sensorens varighed (10+-3 sekunder til 7+-2 minutter). 3, (LUX) Drej knappen for at justere lysintensiteten. Justér til solmærket (max) betyder arbejd hele dagen lang og justér til månemærket (min) indikerer belysningsintensitet mindre end 3LUX begynder at virke.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6400K
Lysstyrke4500 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde56 mm.
Bredde245 mm.
Dybde211 mm.
Effekt & spænding
Forbrug50W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.