30W LED Projektør med Bærbar Stativ
6500K

Aigostar Aigostar

New product

30W LED Projektør med Bærbar Stativ - 6500K Udvid

Lys op din arbejdsplads med vores 30W LED projektør og bærbar stativ i et køligt og klart hvidt lys (6500K). Let at transportere og nem at bruge - perfekt til enhver form for belysningsbehov.

Mængde: 1 stk
Ledningslængde: 1800mm.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Aluminium.
Ydre materiale: Aluminium.

Læs mere..

  • Kold

DKK 224,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


30W LED Projektør med Bærbar Stativ, 6500K

Data om produktet: Denne 30W LED projektør er designet til at erstatte en traditionel 30W projektør og tilsluttes let til en 230V strømkilde. Med en imponerende lysstyrke på 2800 lumens og en spredning på 110 grader, sikrer den en jævn fordeling af lys, perfekt til belysning af større områder.

Specialiseret belysning: Denne projektør leveres i en kold hvid (6500K) farvetemperatur, hvilket giver et koldt lys med et blåligt skær. Denne farve anvendes sjældent i Skandinavien, men er ideel til malerkabiner, akvarier eller specielle dekorationer, hvor en kølig og ren belysning ønskes.

Dimensioner og holdbarhed: Med dimensioner på 250 x 205 x 250 mm er denne LED projektør kompakt og nem at transportere. Den er også IP44-klassificeret, hvilket betyder, at den tåler fugtig luft og vandstænk på fronten, hvilket gør den velegnet til udendørs brug eller steder med høj luftfugtighed.

Producentgaranti: Med en 3 års producentgaranti kan du være sikker på kvaliteten og pålideligheden af dette produkt. Producenten garanterer, at projektøren vil fungere optimalt i lang tid.

Denne 30W LED projektør med bærbar stativ er en pålidelig og effektiv løsning til belysning af forskellige områder, hvor en kraftig og jævn belysning er påkrævet. Med sit bærbare stativ og holdbare design er den ideel til både professionel og privat brug.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke2800 lumens
Spredning110 grader
RA>= 75
Dimensioner
Højde205 mm.
Bredde250 mm.
Dybde250 mm.
Effekt & spænding
Forbrug30W
Erstat30W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 200-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.