LED Sensor Projektør 30W 4000K
Støbt Aluminium

Aigostar Aigostar

New product

LED Sensor Projektør 30W 4000K - Støbt Aluminium Udvid

Denne LED Sensor Projektør i støbt aluminium er en effektiv og energibesparende løsning til din udendørs belysning. Med 30W lysstyrke og en farvetemperatur på 4000K giver den et klart og behageligt lys til din have eller indkørsel.

Mængde: 1 stk.
Trådlængde: 25cm
Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: Glas&Aluminium

Læs mere..

  • Neutral

DKK 168,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Høj kvalitet og professionel, passer til behageligt lys Høj lysstyrke LED-chip, leverer langvarigt og stabilt lys, mindre lysafbrydelse, spar energi.
Vælg høj kvalitetsmateriale, brug i lang tid. Høj kvalitet aluminiumskal, vedtaget støbningsteknologi, ægte materialer, professionel udendørs maling, slidstærk og modstandsdygtig over for korrosion, hvilket gør armaturet holdbart i lang tid.
Funktionsindstillinger
1、 Drej (SENS) knappen, juster sensorens afstand 2-10m. 2、 (TIME) Forsinkelsestid henviser til den tid, sensoren forbliver tændt efter at have opdaget en person og personen forlader det følsomme område. Forsinkelsestiden kan justeres ved at dreje knappen for at forlænge sensorens varighed (10±3 sekunder til 7±2 minutter). 3、 (LUX) Drej på knappen for at justere lysintensiteten. Juster til solmærket (maks) betyder arbejde hele dagen, og juster til månemærket (min) indikerer belysningsintensitet mindre end 3 LUX begynder at arbejde.
Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke2700 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
Højde55 mm.
Bredde228 mm.
Dybde154 mm.
Effekt & spænding
Forbrug30W
Erstat30W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.