WB Smart LED TV Bagbelysning, 4x0,5m, 28-Knaps Controller/3-Tast Styringsboks

Aigostar Aigostar

New product

WB Smart LED TV Bagbelysning, 4x0,5m, 28-Knaps Controller/3-Tast Styringsboks Udvid

Opgrader din TV-oplevelse med WB Smart LED TV Bagbelysning! Disse 4x0,5m LED strips kommer med en praktisk 28-knaps controller og en 3-tast styringsboks for nem betjening.

Antal: sæt(4stk)
Længde: 4*0,5m.
Kabellængde: 1500mm.
Batteritype: Lithium batteri.
Hovedmaterialer: PVC&Kobber.
Ydre materiale: PC.

Video præsentation:

Læs mere..

  • RGB

DKK 182,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Effektiv bagbelysning til din smarte LED TV

Denne smarte LED TV bagbelysning fra WB er designet til at skabe den perfekte atmosfære omkring dit TV. Med en effekt på 4.5W og tilslutning til en 5V forsyning, får du en energieffektiv belysningsløsning, der samtidig er nem at installere.

Specifikationer

Denne bagbelysning har en høj spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset bag dit TV. Med en længde på 4x0,5m passer den til de fleste TV-størrelser og skaber en behagelig baggrundsbelysning, der reducerer øjentræthed ved langvarig skærmtid.

Let at styre

Den medfølgende 28-knaps controller og 3-tast styringsboks gør det let at justere lysstyrke, farver og effekter efter dine præferencer. Du kan skabe den perfekte stemning i rummet ved at tilpasse belysningen til forskellige film-, spil- eller musikoplevelser.

Holdbarhed og garanti

Med en 3 års producentgaranti kan du være sikker på kvaliteten af dette produkt. Dimensionerne på 10 x 500 mm gør det nemt at montere bag dit TV uden at fylde for meget.

Skab den ideelle hjemmebiografoplevelse med denne WB Smart LED TV bagbelysning. Lad lyset følge din stemning og skab en mere behagelig og imponerende visuel effekt, når du ser dine yndlingsfilm og -serier.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
KulørRGB
Spredning120 grader
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
Bredde10 mm.
Dybde500 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4.5W
Spænding5V
SpændingsintervalDC: 5V
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.