3-Vejs Splitter 5-1000MHz

Aigostar Aigostar

15000-0

New product

3-Vejs Splitter 5-1000MHz Udvid
Med vores 3-vejs splitter kan du nemt fordele signalet fra din antenne eller kabel-tv til flere enheder samtidig. Med en frekvensområde på 5-1000MHz er denne splitter ideel til både private hjem og professionelle installationer.

Mængde: 1 stk.
Produktfunktion: Distribution af videosignal.
Hovedmaterialer: Zinklegering.

Læs mere..

DKK 19,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Støbningsteknologi Ved brug af støbeteknologi i zinklegering, stabil, mat polering, enkelt, elegant udseende og mere holdbar.
Overfladen er nikkelbelagt Rustfri, stærk korrosionsbeskyttelse, gør det muligt at beskytte metal bedre, langvarig brug ved en installation, holdbar og mere miljøvenlig.
Demultiplex En husholdnings-signalkilde fordelt jævnt i flere signalkilder for at imødekomme forskellige behov for hele familien.
Lav distributionsdæmpning Hele processen lav indskudstab, giver mulighed for høj kvalitet transmission, high-definition verden for dig at vælge bedre.
Høj afskærmning Høj afskærmning stærkt signal, sikrer præsentation perfekt, brug behagelig.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.