2RCA-til-2RCA Audio/Video Kabel

Aigostar Aigostar

15040-0

New product

2RCA-til-2RCA Audio/Video Kabel Udvid

Hvis du leder efter en pålidelig og holdbar løsning til tilslutning af dine audio- og videoenheder, så er vores 2RCA-til-2RCA Audio/Video kabel det perfekte valg. Med høj kvalitet og en pålidelig forbindelse er dette kabel ideelt til enhver hjemmeunderholdningsopsætning.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: 2RCA STIK TIL 2RCA STIK
Wire længde: 1,5 m
Wire: OD2.6*5.2mm
Produktfunktion: Audiokabel
Audio/Video Produktbeskrivelse: 2RCA STIK TIL 2RCA STIK
Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: PVC&CCS

Læs mere..

DKK 16,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Tabsfri lydkvalitet, behold det ægte Klar lyd, støjfri, uden elektrisk lyd, præcis gendannelse af lyddetaljer.
Bred anvendelse Kompatibel med forskellige lydudstyr, primært brugt til tv, mobiltelefon, computer, DVD, radio osv., til at forbinde med forstærker, lyd, lydkonsol, hvor lydsignaltransmission er mere glat.
Fleksibelt og holdbart ledningslegeme Brug af PVC-materiale af høj kvalitet, blødt og stærkt, modstandsdygtigt over for træk uden at knække, bøjning af ledningen påvirker ikke lydsignaltransmission, brug uden bekymringer.
Højkvalitets stik, holdbart Følsom stikledning, langvarig brug med stabilitet og uden deformation, ikke let oxidation, forbedrer transmissionshastigheden.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.