H05VV-F 3G1,5mm²
100M Sort Ledning

Aigostar Aigostar

15150-0

New product

H05VV-F 3G1,5mm² - 100M Sort Ledning Udvid
Produktbeskrivelse: Rund ledning
Europæisk standard ledning.
Ledningslængde: 100m.
Ledning: H05VV-F 3G1,5mm².
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: PVC&Kobber.

Læs mere..

DKK 1.341,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Sikker elektricitet brug, permanent og stabil Ved at overholde høj kvalitet af produktionsdesign, inspicere lag for lag med streng kvalitetssikring, overholder europæisk standard, virkelig sikker og pålidelig.
Iltfri kobber med høj renhed (NOFC) Brug af høj kvalitet iltfri kobber som leder vil give dig tryghed, da det indeholder 99,9% kobber med stabil ydeevne og fremragende holdbarhed.
Lav modstand Lille modstand, højere varmeledningsevne, normal temperatur, miljøbeskyttelse og energibesparelse.
Lav excentricitet Brug af avanceret udstyr sikrer lav kernefrekvens af ledninger, tyk-jævn, effektivt forhindrer lækage og sikrer elektrisk sikkerhed.
Miljøvenlige flammehæmmende PVC-materialer Brug af miljøvenlige materialer uden skadelige stoffer som bly, kviksølv beskytter menneskers sundhed effektivt.
En høj-densitet trådet leder og en trådet kerne Brug af høj-densitet trådet leder og snoet rebkerne sikrer, at ledningen har fremragende modstandsdygtighed over for bøjning.
Kontinuerlig ekstrusionsproces Brug af integreret kontinuerlig pakkeproces sikrer god beklædning og tæthed af ledninger.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.