H05VV-F 3G2.5mm² Sort
50m Ledning

Aigostar Aigostar

15151-0

New product

H05VV-F 3G2.5mm² Sort - 50m Ledning Udvid
Produktbeskrivelse: Rund ledning
Europæisk standard ledning.
Længde på ledning: 50m.
Wire: H05VV-F 3G2.5mm².
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: PVC&Kobber.

Læs mere..

DKK 1.085,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Sikker brug af elektricitet, permanent og stabil Ved at holde sig til høj kvalitet i produktionsdesign, inspicere lag for lag med streng kvalitetssikring, og overholde europæiske standarder, virkelig sikker og pålidelig.
Iltfri kobber med høj renhed (NOFC) Brugen af højkvalitets iltfri kobber som leder vil berolige dig, da det indeholder 99,9% kobber med stabil ydeevne og fremragende holdbarhed.
Lav modstand Lille modstand, højere varmeledningsevne, normal temperatur, miljøbeskyttelse og strømbesparelse.
Lav excentricitet Brugen af avanceret udstyr sikrer lav kerneprocent af ledninger, tyk-jævn, effektivt forebygger lækage og sikrer elektrisk sikkerhed.
Miljøvenlige flammehæmmende PVC-materialer Brugen af miljøvenlige materialer uden skadelige stoffer som bly, kviksølv beskytter menneskers sundhed effektivt.
En høj-densitets flertrådet leder og en flertrådet kerne Brugen af høj-densitets flertrådet leder og tvunden rebkerne sikrer, at ledningen har fremragende modstand mod bøjning.
Kontinuerlig ekstrusionsproces Brugen af integreret kontinuerlig pakkeproces sikrer god beklædning og tæthed af ledninger.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.