3,5 mm Stereo Stik-Jack Lydkabel, 3m
Plastik

Aigostar Aigostar

15155-0

New product

3,5 mm Stereo Stik-Jack Lydkabel, 3m - Plastik Udvid

Et praktisk og holdbart lydkabel med 3,5 mm stereo stik og jack forbindelse, perfekt til at forbinde dine enheder og nyde god lydkvalitet. Med en længde på 3 meter har du masser af frihed til at bevæge dig rundt, mens du nyder din yndlingsmusik.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: 3,5 MM stereo stik til 3,5 MM stereo stik, 3M, plastik
Kabellængde: 3m
Kabel: OD3.0mm 10*0.10mm CCS*3C
Produktfunktion: Audio/Video tilslutningskabel
Audio/Video Produktbeskrivelse: 3,5 MM stereo stik til 3,5 MM stereo stik, 3M, plastik
Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: PVC&CCS

Læs mere..

DKK 17,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Tabsfri stemmekvalitet, behold det ægte Klar lyd, uden støj, ingen elektrisk lyd, præcis genskabelse af lydens detaljer.
Bred anvendelse Kompatibel med en række lydudstyr, primært brugt til TV, computer, DVD, radio, forstærker, lyd- og andet udstyr, transmission, gældende for en bred vifte, herunder hjemmebiograf, kontor, multimedieklasseværelse, jævn lydsignaltransmission.
Fleksibel og holdbar ledningskrop Ved brug af højkvalitets PVC-materiale, blødt og sej, resistent mod at trække uden at bryde, bøjet ledning påvirker ikke lydsignaltransmission, brug uden bekymringer.
Højkvalitetsstik, holdbart Stik med følsom ledningsevne, stabilt og vil ikke deformere over lang tid, ikke nemt at oxidere, forbedre transmissionshastigheden
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.