2RCA til 2RCA Audio & Video Kabel, 3m

Aigostar Aigostar

15169-0

New product

2RCA til 2RCA Audio & Video Kabel, 3m Udvid

Tilslut dine lyd- og videoenheder med lethed ved hjælp af dette 3 meter lange 2RCA til 2RCA audio- og videokabel. Opnå et klart og stabilt signal uden besvær.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: 2RCA STIK TIL 2RCA STIK KABEL, 3M.
Kabellængde: 3m.
Kabel: OD2.6*5.2mm 10*0.10mm CCS.
Produktfunktion: Audiokabel.
Audio/Video Produktbeskrivelse: 2RCA STIK TIL 2RCA STIK KABEL, 3M.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: PVC&CCS.

Læs mere..

DKK 17,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Tab ikke stemmekvaliteten, bevar ægtheden Klar lyd, støjfri, ingen elektricitetslyd, præcis gendannelse af lyddetaljer.
Bred anvendelse Kompatibel med en række lydudstyr, hovedsagelig brugt til TV, computer, DVD, radio, forstærker, lyd og andre udstyrstilslutninger. Transmissionen er anvendelig til en bred vifte, inklusive hjemmebiograf, kontor, multimedieklasseværelse, med glat lydsignal transmission.
Fleksibel og holdbar ledningskrop Ved brug af højkvalitets PVC-materiale, blødt og stærkt, modstandsdygtigt overfor træk uden at knække. Bøjede ledninger påvirker ikke lydsignaltransmissionen, brug uden bekymringer.
Høj-kvalitets stik, holdbart Stik med følsom ledningsevne, stabil og deformerer ikke over lang tid. Ikke let at oxidere og forbedrer transmissionshastigheden.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.