F-Type Stik PAL Hun til F-Type Hun

Aigostar Aigostar

15181-0

New product

F-Type Stik PAL Hun til F-Type Hun Udvid

Tilslut problemfrit dine enheder med dette F-Type Stik PAL Hun til F-Type Hun kabel. Få en pålidelig forbindelse og overfør data effektivt med dette praktiske kabel.

Mængde: 1 stk.
Jeg vil gerne hjælpe dig med at omskrive det. Kan du give mig nogle specifikke specifikationer eller oplysninger, som jeg kan arbejde med?

Læs mere..

DKK 8,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Præcisionshåndværk af britisk samling Opfylder europæiske standarder, tæt samling, hurtig transmission, holdbar, stabil ydeevne.
Bred anvendelse Anvendelig til forlængelse af to korte kabler, eller tilslutning af ødelagte kabler, for at undgå genudlægning af kabelarbejde. Anvendelig til tilslutning af kabel-tv, set-top boks, satellitantenne, satellitmodtager og andre udstyrslinjer.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.