HDMI Kabel 1m
HDMI Stik til HDMI Stik med Højrevinklet 90°

Aigostar Aigostar

15641-0

New product

HDMI Kabel 1m - HDMI Stik til HDMI Stik med Højrevinklet 90° Udvid

Få den perfekte forbindelse med vores 1 meter lange HDMI kabel med højrevinklet 90° stik til skarp og klar billed- og lydkvalitet. Let at installere og ideel til TV, computer og andre enheder.

Mængde: 1 stk.
Kabellængde: 1m
Produktfunktion: HDMI-kabel
Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: PVC&Kobber

Læs mere..

DKK 35,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Synkron lyd- og videooutput Transmission af lyd og video samtidig, kan bruges til to måder, multifunktionel anvendelse, åbning af højdefinitions big screen mode.
Oplev flere scener med høj definition Det bruges til alle HDMI-ports anvendelser, primært brugt blandt computere, videospil, smart boxes og TV, skærme, projektorforbindelse, transmission. Plug and play.
Høj kvalitets kabelkerne Brug af høj-kvalitets kabelkerne, god ledningsevne, anti-korrosion og lav impedans, transmission af data med høj hastighed og stabilitet.
Blødt og anti-træklinje Overfladen bruger miljøvenligt PVC-materiale, blødt med elastik, bøj når som helst, anti-træk og holdbar.
Høj-kvalitets port, stærk og holdbar Portene er helt glatte, lyse, plug let, stabil transmission, ikke let rust og oxidation, lang levetid.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.