Højrevinklet 90° TV-Kabel 3m

Aigostar Aigostar

15643-0

New product

Højrevinklet 90° TV-Kabel 3m Udvid

Den perfekte løsning til at forbinde dit TV til antenneudtaget, med et praktisk højrevinklet stik og en generøs længde på 3 meter. Gør kablerne pæne og organiserede med dette højrevinklede 90° TV-kabel.

Mængde: 1 stk.
Kabellængde: 3m
Produktfunktion: Transmission af videosignal
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: PVC&CCS&kobber

Læs mere..

DKK 18,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Høj opløsningstransmission, langvarig stabilitet Ved at overholde høj kvalitet af produktionsdesign, inspiceres lag for lag med streng kvalitetssikring, i overensstemmelse med europæisk standard, virkelig sikker og pålidelig.
Rette vinkeldesign Rette vinkeldesign, undgå knækket stik, forhindrer kabel i at blive bøjet og beskadiget og undgå problemet med ledningsføring i små rum.
Lav excentricitet Det er veludført for at sikre, at tv-kablet har en lav excentricitet og er af ensartet tykkelse, hvilket effektivt forhindrer strømudfald og lækage og sikrer sikker brug af elektricitet.
Aluminiumsfolieskærmpakke Modvirker effektivt ekstern elektromagnetisk interferens, reducerer transmissionstab, sikrer bedre signaltransmission, forbedrer signalkvalitet, gør billedet uden snefnug, ingen flimmer. TV-skærmen er mere klar.
God kvalitet PVC overtræk Det er stærkt, aldringsbestandigt, anti-forstyrrelse, tykt, træk- og slidbestandigt.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.