Cat7 Fladt Patchkabel 1,5m
Hvid

Aigostar Aigostar

15687-0

New product

Cat7 Fladt Patchkabel 1,5m - Hvid Udvid

Et praktisk og effektivt Cat7 fladt patchkabel i hvid farve på 1,5 meter. Ideel til hurtig og pålidelig netværksforbindelse.

Mængde: 1 stk.
Trådlængde: 1,5 m
Tråd: 28AWG(7/0.12CCA)
Form: Flad kabel
Produktfunktion: Netværkssignaltransmission
Stikparameter: RJ45
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: CCA

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 31,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Fremragende kvalitet, vi lægger vores hjerte i det Vi holder os til høj kvalitet inden for produktionsdesign, fra design til støbning, vælger materialer omhyggeligt i hver trin, inspicerer lag for lag med streng kvalitetssikring, i overensstemmelse med europæisk standard, præsenterer vi fremragende kvalitet til dig.
Høj kvalitet kabelkerne Brug af høj kvalitet kabelkerne som leder, lav modstand, stabil og sikker ydeevne, høj hastighedsoverførsel, hurtig netværkshastighed.
Høj specifikation registreret stik Registreret stik følsom ledningsevne, holdbar og modstandsdygtig over for oxidation, passer perfekt med intern kabelkerne, ikke let at falde af, nem at tilslutte, netværkshastigheden er mere stabil.
Stærk kompatibilitet Anvendes til alle netværksmiljøer, computer, switch, koncentrator, router, netværksport og trådløse enheder forbindelse.
Miljøvenlig PVC-skede Isoleringslaget bruger miljøvenlige materialer uden skadelige stoffer som bly, kviksølv, beskytter effektivt menneskers sundhed, god fleksibilitet, høj modstandsdygtighed mod ældning, stærk anti-interferens, tykt materiale trækmodstand og holdbart.
Effekt & spænding
Spænding30V
SpændingsintervalDC: 30V
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.