Tilslutningsstik 16A
Rundt, Sidemonteret, Sort

Aigostar Aigostar

20411-0

New product

Tilslutningsstik 16A - Rundt, Sidemonteret, Sort Udvid

Tilslutningsstik 16A - Rundt, Sidemonteret, Sort: Det perfekte valg til dine elektriske tilslutningsbehov med et stilfuldt og praktisk design. Let at montere og bruge for en problemfri elektrisk tilslutning.

Mængde: 1 stk.
Stik parameter: 16A 250V~.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: PC.

Læs mere..

DKK 16,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

\n
\n
\n Stik der kan trækkes\n \n DIY, kan samles selv, nem at betjene\n
\n
\n Høj flammebestandig standard\n \n Høj kvalitet, alle komponenter er lavet af avancerede flammebestandige ingeniørmaterialer, der opfylder branchens flammebestandige standarder og sikkerhedsstandarder for brandsikring og høj temperaturbestandighed, hvilket effektivt forhindrer brandfare.\n
\n
\n Komponenter af høj kvalitet i kobber\n \n Nikkelbelagt stikdel af høj kvalitet i kobber, forhindrer dannelse af lysbue, øger sikkerhed og holdbarhed.\n
\n
\n
Dimensioner
Højde50 mm.
Bredde39.5 mm.
Dybde49 mm.
Effekt & spænding
Forbrug3680W

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.